Νέο Δ.Σ. Συνδέσμου Φιλολόγων



Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι Φιλόλογοι,
σας γνωστοποιούμε ότι ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού Τρικάλων, μετά τις αρχαιρεσίες της 20ης Δεκεμβρίου 2013, εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα στις 22 Δεκεμβρίου  2013 με την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος: Γεωργία Κολοβελώνη
Αντιπρόεδρος: Χρήστος Βοζίκης
Γενική Γραμματέας: Άννα Παπαβασιλείου
Οργανωτική Γραμματέας: Αλεξάνδρα Χιώτη
Ταμίας: Γεωργία Μπακατσή
Ειδικός Γραμματέας: Χριστόφορος Τριάντης
Έφορος Βιβλιοθήκης: Παρασκευή Μυλωνά
   


Σκοπός του Συνδέσμου είναι η κατά το δυνατόν παρέμβασή του σε ζητήματα που άπτονται της φιλολογίας και του διδακτικού έργου των φιλολόγων, αλλά και η εν γένει παρέμβασή του στα πολιτιστικά δρώμενα της τοπικής κοινωνίας. Για την επίτευξη αυτού του σκοπού, θα ήταν επιθυμητή η ενεργός συμμετοχή και η δραστηριοποίησή σας μέσω του Συνδέσμου.
Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.filologoi.gr  λειτουργεί το επίσημο Forum του Συνδέσμου, στο οποίο μπορείτε να καταθέτετε τους προβληματισμούς σας, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα βήμα γόνιμου και ουσιαστικού διαλόγου για θέματα φιλολογικά ή γενικότερου επιστημονικού ενδιαφέροντος.  Επιπλέον, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση filologoi.trikala@gmail.com περιμένουμε τις προτάσεις σας για διοργάνωση μελλοντικών δραστηριοτήτων, οι οποίες θεωρείτε ότι θα ήταν χρήσιμες και υποστηρικτικές του έργου μας.  
            Ευελπιστούμε στη συμμετοχή σας, ώστε ο Σύνδεσμος να μπορέσει να λειτουργήσει αποτελεσματικά εκπληρώνοντας τους σκοπούς του.
 

Για το Δ.Σ.

H Πρόεδρος                                                                           Η Γενική Γραμματέας

   Γεωργία Κολοβελώνη                                                              Άννα Παπαβασιλείου
 






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "Φαίδρα" και η "Τέταρτη Διάσταση" του Γιάννη Ρίτσου

Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΛΕΣΙΟΣ