Ενδιαφέρουσα ημερίδα για τους φιλόλογους Τρικάλων και Καρδίτσας

www.trikalaola.gr, 16/3/2012

Ημερίδα για τη Νεοελληνική γλώσσα της Α’ Λυκείου, πραγματοποιήθηκε απόψε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Κέντρου Ιστορίας και Πολιτισμού "Κλιάφα" στα Τρίκαλα.
Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή και... διάρκεια πάνω από 2 ώρες. Στην ημερίδα έγινε η παρουσίαση του προγράμματος σπουδών για το μάθημα και πως αυτό θα είναι υλοποιήσιμο στα σχολεία με τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας.
Η Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Ν. Τρικάλων κα Ιουλία Κανδήλα σε συνεργασία με τον Προϊστάμενο Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Περιφερειακής Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, το Σχολικό Σύμβουλο Φιλολόγων Ν. Καρδίτσας κ.Θωμά Μπεχλιβάνη και τους Συνδέσμους Φιλολόγων των Ν. Τρικάλων και Καρδίτσας, οργάνωσαν την ημερίδα.
Εισηγητής ήταν ο κ. Κώστας Ντίνας, καθηγητής Γλωσσολογίας –Ελληνικής Γλώσσας και Διδακτικής της του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και μέλος της επιτροπής σύνταξης του νέου προγράμματος σπουδών.
Δείτε το σχετικό βιντεάκι με την δήλωση μέλους του Δ.Σ. του συνδέσμου φιλολόγων Τρικάλων και τις σχετικές φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "Φαίδρα" και η "Τέταρτη Διάσταση" του Γιάννη Ρίτσου

Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΛΕΣΙΟΣ