Κοπή πίτας του Συνδέσμου Φιλολόγων Τρικάλων















Σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, παρουσία πολλών φιλολόγων, αλλά και φίλων του Συνδέσμου,  έκοψε  την πρωτοχρονιάτικη πίτα του,  την Κυριακή το βράδυ στη «Σουίτα», ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού Τρικάλων.
Η Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Γεωργία Κολοβελώνη, εκφράζοντας τις ευχές του Διοικητικού Συμβουλίου, τόνισε ότι «σε μια εποχή που δεν ευνοεί, δυστυχώς, τη συλλογικότητα, αλλά προκρίνει τον ατομικισμό και την εσωστρέφεια, ο Σύνδεσμος έχει να επιτελέσει ένα δύσκολο έργο, στο οποίο χρειάζεται αρωγούς όλους τους φιλολόγους», τους οποίους  κάλεσε να πλαισιώσουν τις προσπάθειες του Συνδέσμου, συμμετέχοντας ενεργά στις εκδηλώσεις και καταθέτοντας προβληματισμούς και προτάσεις, ώστε να δημιουργηθεί ένα βήμα γόνιμου και ουσιαστικού  διαλόγου.
Στη συνέχεια έλαβε το λόγο  ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου κ. Χρήστος Βοζίκης, ο οποίος ευχαρίστησε τους παριστάμενους για την παρουσία τους και τους κάλεσε να  συνδράμουν στην προσπάθεια του Συνδέσμου.
Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχαν οι :  Παναγιώτης Μαγκλάρας (πιάνο), Σωτήρης Μπαλλάς (κιθάρα – τραγούδι),  Χρήστος Βοζίκης (μπουζούκι – τραγούδι), Θωμάς Ρίζος (κιθάρα – τραγούδι), Λιάνα Μήνια (τραγούδι), Παναγιώτης Μπερλής (πιάνο –τραγούδι).
Παρόντες στην  εκδήλωση ήταν και ο κ. Θεόδωρος Νημάς, τέως Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων Νομού Τρικάλων, μέλη του Δ.Σ. του Φ.Ι.ΛΟ.Σ.  Τρικάλων, ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου κ. Παπακώστας Βασίλειος, ο Διευθυντής του 8ου Λυκείου κ. Κολοβός Νικόλαος, ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Πύλης κ. Πανάγος Βασίλειος και ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Φαρκαδόνας κ. Νίκας Αργύρης.
Παρευρέθησαν και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου κ. Παπαβασιλείου Άννα, κ. Χιώτη Αλεξάνδρα, κ. Τριάντης Χριστόφορος, κ. Μπακατσή Γεωργία, κ. Παπαχρήστου Λιάνα.
Η τυχερή της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί ήταν η κ. Ζιώγα Ελένη.


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/Συντάκτης: Γεωργία Κολοβελώνη)

www.trikalanews.gr, 16/1/2012

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "Φαίδρα" και η "Τέταρτη Διάσταση" του Γιάννη Ρίτσου

Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΛΕΣΙΟΣ