Δραστηριότητες / Εκδηλώσεις κατά τη διετία Δεκέμβριος 2009 - Δεκέμβριος 2011
Ημερίδα Συνδέσμου Φιλολόγων των Τρικάλων, www.trikalanews.gr, 21/6/2011
Για μία ακόμη φορά οι φιλόλογοι των Γυμνασίων – Λυκείων του νομού μας συναντήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις για έναν εναλλακτικό τρόπο διδασκαλίας των φιλολογικών μαθημάτων με τη χρήση νέων τεχνολογιών.Το ραντεβού δόθηκε σήμερα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Ιστορίας και Πολιτισμού «Κλιάφα» όπου πραγματοποιήθηκε ημερίδα του Συνδέσμου Φιλολόγων με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπ/σης, με θέμα «Διδακτικές προσεγγίσεις φιλολογικών μαθημάτων με τη χρήση νέων τεχνολογιών».
Την ημερίδα άνοιξε το μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Φιλολόγων κ. Αθηνά Παπαδημητρίου ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Θεόδωρος Τσέλιος ο οποίος τόνισε τη χρησιμότητα τέτοιων εκδηλώσεων καθώς και των νέων τεχνολογιών στη διδασκαλία, και ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ευθύμιος Κουφογιάννης ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής: «Το σχολείο λειτουργεί ως ο κύριος δρόμος για την παροχή γνώσεων και δεξιοτήτων, που πολλές φορές ωστόσο παραμένουν εγκλωβισμένες σε παραδοσιακά πρότυπα, τα οποία είναι αποκομμένα από τις εμπειρίες που συναντάμε στην καθημερινή ζωή. Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη εποχή τονίζεται η ανάγκη για ανταπόκριση και προσαρμογή του σχολείου σε έναν κόσμο που συνεχώς μεταβάλλεται. Οι Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών μπορούν να συμβάλλουν σ’ αυτή την προσπάθεια για μαθησιακούς και κοινωνικούς λόγους. Όμως, ο εκπαιδευτικός χρειάζεται να εκπαιδευθεί σ’ αυτές και να διαθέτει το μεράκι να ανανεώνει τις γνώσεις του. Η εμπειρία έδειξε ότι σε άλλες χώρες οι ΤΠΕ πέτυχαν και σε άλλες όχι. Γι’ αυτό όλα εξαρτώνται από το τι θα πράξει ο εκπαιδευτικός».
Οι εισηγητές της ημερίδας και τα θέματα που ανέπτυξαν ήταν:
Ηλιάδη Αμαλία (Υπεύθυνη Σχολ. Βιβλιοθήκης 2ου ΕΠΑΛ): «Παλιό κρασί σε νέους ασκούς: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία (από το πρωτότυπο) και νέες τεχνολογίες – μια διαθεματική πολυτροπική προσέγγιση με τη μέθοδο Project».
Νίκας Αργύρης (1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ): Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία Γυμνασίου - Λυκείου «Βαλκανικοί Πόλεμοι 1912-13».
Κολοβελώνη Γεωργία, γραμματέας Συνδέσμου Φιλολόγων (Μουσικό Σχολείο): Λογοτεχνία Γ’ Γυμνασίου «Γνωριμία με τον ποιητή Οδυσσέα Ελύτη. Μια διδακτική προσέγγιση με ΤΠΕ».
Φωτιάδου Μαρία (9ο Γυμνάσιο Τρικάλων): Λογοτεχνία Γ’ Γυμνασίου «Λήθη» του Λορέτζου Μαβίλη».
Κουφογιάννης Ευθύμιος, πρόεδρος Συνδέσμου Φιλολόγων (Μουσικό Σχολείο): Έκφραση – Έκθεση Β’ Λυκείου «Βιογραφικά Είδη».
Γραμμένου Ευαγγελία (Λύκειο Φαρκαδόνας): Λογοτεχνία Θεωρητικής Κατεύθυνσης Γ’ Λυκείου «Μελαγχολία Ιάσωνος Κλεάνδρου»
Βλιώρας Σπυρίδων, αντιπρόεδρος Συνδέσμου Φιλολόγων (Λύκειο Καλαμπάκας): «Tablet, P.C. και εκπαίδευση: Το ipad στην εκπαιδευτική διαδικασία».
Στην ημερίδα παραβρέθηκαν, επίσης, ο προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων της β/θμιας εκπ/σης Τρικάλων κ. Πέτρος Τζίμας, ο διευθυντής του Μουσικού Σχολείου κ. Βασίλης Παπακώστας, ο πρώην σχολικός σύμβουλος φιλολόγων κ. Κων/νος Παυλάκος και περίπου 150 φιλόλογοι εκπαιδευτικοί των Γυμνασίων και των Λυκείων του νομού.
Τέλος, την εκδήλωση υποστήριξαν και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου κ.κ. Αγγελική Αναγνώστου, Αθηνά Κανάτα και Ειρήνη Μιχαήλ.
[*]Ευαγγελία Κάκια, “Λογοτεχνία για τους νέους, λογοτεχνία της αμφισβήτησης”, εφ. Πρωινός Λόγος, 28/3/2011
Η λογοτεχνία για τους νέους, η λογοτεχνία της αμφισβήτησης και η σημασία της, κυρίως σε περιόδους αναζήτησης και εξερεύνησης βρέθηκε, χθες το απόγευμα στο επίκεντρο της ημερίδας που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φιλολόγων του Νομού Τρικάλων. Η ημερίδα έλαβε χώρα στο Κέντρο Ιστορίας και Πολιτισμού "Κλιάφα", με κεντρικούς ομιλητές τον συγγραφέα, κ. Μάνο Κοντολέων, τη φιλόλογος – υπεύθυνη Σχολικής Βιβλιοθήκης του 2ου ΕΠΑΛ Τρικάλων, κα. Αμαλία Ηλιάδη και την φιλόλογο του 7ου Γυμνασίου Τρικάλων, κα. Αθηνά Κανάτα. Το παρόν έδωσαν τοπικοί και πολιτικοί φορείς, εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μαθητές και γονείς τους αλλά και φίλοι της λογοτεχνίας. Την δική του θέση και άποψη για την λογοτεχνία κατέθεσε ο γνωστός συγγραφέας κ. Μάνος Κοντολέων, υπογραμμίζοντας μεταξύ των άλλων, ότι «η λογοτεχνία για παιδιά βοηθά το παιδί αναγνώστη να βρει τον εαυτό του απέναντι στους άλλους, αντίθετα η λογοτεχνία για εφήβους βοηθά τον έφηβο αναγνώστη να τοποθετήσει τον εαυτό του απέναντι στους άλλους». Ο κ. Κοντολέων γεννήθηκε στην Αθήνα το 1946. Σπούδασε φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει σημαντική παρουσία τόσο στο χώρο της λογοτεχνίας για ενήλικες αναγνώστες, όσο και στη λογοτεχνία που αφορά τα παιδιά, αλλά και τους νέους. Παράλληλα γράφει κριτικά σημειώματα σε εφημερίδες (Αυγή, Καθημερινή κ.α) και σε περιοδικά (Διαβάζω, Πόρφυρας, Τραμ κ.α) Έχει γράψει επίσης σενάρια τηλεοπτικών προγραμμάτων για παιδιά, ενώ υπήρξε και συνεργάτης του Γ Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Με τη λογοτεχνία ασχολείται από τα παιδικά του χρόνια, δημοσιεύοντας μικρά κείμενα στο περιοδικό "Διάπλασις των Παίδων". Η πρώτη του -επίσημη- παρουσία στα ελληνικά Γράμματα γίνεται το 1969 με τη δημοσίευση διηγήματος του σε ανθολογία νέων συγγραφέων που κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Κάλβος. Και το 1979 κυκλοφορούν τα πρώτα του βιβλία. Υπήρξε κατά διαστήματα μέλος των Δ. Σ. του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, της Εταιρείας Συγγραφέων και του Ελληνικού Τμήματος Βιβλίων για τη Νεότητα (ΙΒΒΥ). Είναι αντιπρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της Unicef.
[*]Κάρια Μιρήνη, Ζητούμενο στα Τρίκαλα η προσέγγιση των μαθητών στην Λογοτεχνία, www.trikalanews.gr
«Δυστυχώς, τα παιδιά, οι μαθητές μας, έχουν ένα βαρύ φορτίο και τα έχουμε επικεντρώσει την προσοχή τους στο πως, θα εισαχθούν στο Πανεπιστήμιο. Δεν τα δίνουμε ούτε στο σχολείο, ούτε στο σπίτι τα ερεθίσματα να στραφούν σε βιβλία λογοτεχνίας, όχι για να γίνουν συγγραφείς αλλά για να αποκτήσουν καλύτερη μόρφωση», ανέφερε στο trikalanews.gr, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Ν. Τρικάλων Ευθύμιος Κουφογιάννης και πρόσθεσε πως «αυτός είναι ο στόχος της Ημερίδας, στην οποία καλέσαμε Εκπαιδευτικούς της Α/Βάθμιας και Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης, τους μαθητές και τους γονείς τους αλλά και τους φίλους της λογοτεχνίας. Το πώς θα μπορέσουμε να δώσουμε σε αυτά τα παιδιά, την δυνατότητα, να ανακαλύψουν και την Λογοτεχνία». (...)
[*]http://www.trikala.net
Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Τρικάλων προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, τους μαθητές και τους γονείς τους αλλά και τους φίλους της λογοτεχνίας να παρακολουθήσουν την ημερίδα που διοργανώνει με θέμα: «Λογοτεχνία για νέους, λογοτεχνία αμφισβήτησης».
[*]Με μουσική, στόχους και αισιοδοξία ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Τρικάλων, www.trikalanews.gr, 30/1/2011
Με τη διοργάνωση μουσικής βραδιάς έκοψε την ετήσια πίτα του ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Τρικάλων το Σάββατο το βράδυ στη «Σουίτα».
Τους Φιλόλογους εκπαιδευτικούς που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ευθύμιος Κουφογιάννης ο οποίος ξεκινώντας τη σύντομη ομιλία του ανέφερε ότι «Το εκπαιδευτικό σύστημα όμως εδώ και πολλά χρόνια περνάει μια βαθύτατη κρίση η οποία εντείνεται στις μέρες μας λόγω και της οικονομικής κρίσης. Η σημερινή κρίση που αντιμετωπίζουμε δεν είναι μόνο οικονομική αλλά και πνευματική και οφείλεται στο έλλειμμα παιδείας που χαρακτηρίζει την κοινωνία μας. Κι εξαιτίας αυτού του ελλείμματος υπάρχει και η αμφισβήτηση του έργου του εκπαιδευτικού.
Ο εκπαιδευτικός πρέπει να βρει τα ψυχικά αποθέματα να ξεπεράσει τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει μέσα σ’ ένα εκπαιδευτικό σύστημα γεμάτο αρρυθμίες και εν μέσω της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.
Αλλά και η πολιτεία και η κοινωνία πρέπει να σταθούν αρωγοί του εκπαιδευτικού. Στο σύνθημα του Υπουργείου Παιδείας «πρώτα ο μαθητής» θα πρέπει να προστεθεί και η φράση «και η αξιοπρέπεια του εκπαιδευτικού» σε όλα τα επίπεδα. Γιατί χωρίς επαρκώς καταρτισμένο και ακαδημαϊκά και οικονομικά ανεξάρτητο δάσκαλο καμία εκπαιδευτική μεταρρύθμιση δεν πρόκειται να πετύχει».
Στη συνέχεια το λόγο έλαβε η αντιδήμαρχος Τρικκαίων Βάσω Κάκλα η οποία εκδήλωσε την πρόθεσή της να στηρίξει τα σχολεία των Τρικάλων όπως και κάθε προσπάθεια του Συνδέσμου Φιλολόγων.
Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή των Παναγιώτη Μαγκλάρα, Χρήστου Βοζίκη, Λιάνας Μήνια και Θωμά Ρίζου.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων της Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Πέτρος Τζήμας, ο πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Αρ. Μυλωνάς τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου κ.κ. Αγγ. Αναγνώστου, Αθηνά Κανάτα, Γεωργ. Κολοβελώνη, και Αθηνά Παπαδημητρίου.
Ο τυχερός της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί ήταν ο Πέτρος Τζήμας.
Διοργάνωση ημερίδας από τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Ν. Τρικάλων, Trikki.gr, 29/11/2010
Διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων στα Τρίκαλα με υπολογιστές
Δημοσιεύτηκε: Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010, 18:31 από Trikala News
Μια διαφορετική προσέγγιση στον τρόπο διδασκαλίας των φιλολογικών μαθημάτων είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν όσοι φιλόλογοι εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν την ημερίδα του Συνδέσμου Φιλολόγων Ν. Τρικάλων στα εργαστήρια πληροφορικής του 7ου Γενικού Λυκείου, χθες το απόγευμα και σήμερα το πρωί.
Εισηγητές ήταν η κ. Άννα Μπουκουβάλα, φιλόλογος του Πειραματικού Γυμνασίου Ζωσιμαίας Ιωαννίνων, επιμορφώτρια Β’ Επιπέδου, και ο κ. Γεώργιος Πλεύρης, φιλόλογος, διευθυντής του Γυμνασίου Οινόης Καστοριάς, επιμορφωτής Β’ Επιπέδου οι οποίοι ανέπτυξαν το θέμα «Φιλολογικό Εργαστήριο: «Διδάσκοντας ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία με ανοιχτά διερευνητικά περιβάλλοντα και διαδικτυακές εφαρμογές».
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ευθύμιος Κουφογιάννης, «στόχος της ημερίδας ήταν να επανασχεδιαστεί η διδακτική πράξη εισάγοντας τις νέες τεχνολογίες. Οι Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) μπορούν να βοηθήσουν στην προώθηση νέων μεθοδολογιών στη διδασκαλία και μάθηση των φιλολογικών μαθημάτων. Με τις ΤΠΕ προσφέρεται στους μαθητές η ευκαιρία να μην είναι παθητικοί δέκτες, αλλά ενεργοί συµµέτοχοι στην απόκτηση γνώσης. Γι’ αυτό το λόγο ο Σύνδεσμος Φιλολόγων κάλεσε δύο εξαίρετους, μάχιμους εκπαιδευτικούς που έχουν κάνει σπουδαίο έργο στις ΤΠΕ, για να μυήσουν τους τρικαλινούς φιλολόγους στις νέες τεχνολογίες. Οι εκπαιδευτικοί από την πλευρά τους έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον με αποτέλεσμα οι αιτήσεις συμμετοχής να ξεπεράσουν κατά πολύ τον προβλεπόμενο αριθμό που μπορεί να φιλοξενήσουν τα εργαστήρια Πληροφορικής του 7ου Λυκείου Τρικάλων. Έτσι το Δ.Σ. του Συνδέσμου αποφάσισε με τη συναίνεση των εισηγητών να επαναλάβει την ημερίδα το πρωί του Σαββάτου για να την παρακολουθήσουν όσοι φιλόλογοι εκπαιδευτικοί δεν κληρώθηκαν την Παρασκευή».
Οι συμμετέχοντες φιλόλογοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν θεωρητικά και να ασκηθούν πρακτικά στο εργαστήριο στη χρήση: ηλεκτρονικών λεξικών και σωμάτων κειμένων αναπαραστατικών και συνεργατικών εργαλείων μάθησης εργαλείων κοινωνικής δικτύωσης και στη δημιουργία ιστολογίου.
Στην ημερίδα παραβρέθηκαν και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου, οι κ.κ. Αγγ. Αναγνώστου, Σπ. Βλιώρας, Αθ. Κανάτα, Γεωργ. Κολοβελώνη, Ειρ. Μιχαήλ και Αθ. Παπαδημητρίου.
Διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων στα Τρίκαλα με υπολογιστές, Trikalanews, 11/12/2010
Η Συμβολή της Ελλάδας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, Εφημερίδα Πρωινός Λόγος, 17/10/2010
Με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Τρικάλων διοργάνωσαν χθες το απόγευμα στο Επιμελητήριο εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου του συμπολίτη μας κ. Γεωργίου Βασιλείου, υποστρατήγου ε.α., «Η Συμβολή της Ελλάδας στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο» (έκδοση Διεύθυνσης Ιστορίας Στρατού).
Ιστορικά σημαντικό το βιβλίο για την «Συμβολή της Ελλάδας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο» που παρουσιάστηκε σήμερα το απόγευμα, www.trikalacity.gr, 16/10/2010
“Έχουμε ένα ξεπερασμένο Εκπαιδευτικό Σύστημα...”, εφ. Πρωινός Λόγος, 2/9/2010
Προκάλεσε τις αισθήσεις η «Άνοιξη…αισθήσεων» του Συνδέσμου Φιλολόγων Ν. Τρικάλων, http://www.trikalacity.gr/art/prokalese-tis-aisthiseis-i-anoiksi-aisthiseon-toy-syndesmoy-filologon-n-trikalon
Μια ξεχωριστή νότα πολιτισμού έδωσε στην πόλη των Τρικάλων, η εκδήλωση του Συνδέσμου Φιλολόγων την Κυριακή το βράδυ στη «Σουίτα», παρουσιάζοντας το μουσικοεικαστικό δρώμενο «Άνοιξη… αισθήσεων», http://www.trikalanews.gr/article/11628
«Άνοιξη Αισθήσεων!», είναι ο τίτλος ενός ζωντανού Μουσικο-Εικαστικού Δρώμενου από τη μουσικό-εικαστική ομάδα PanAngel8Arts, http://www.trikalanews.gr/article/11297
Ενδιαφέρουσα ήταν η ημερίδα για τη Διδακτική των Λατινικών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, http://www.trikalacity.gr/art/endiaferoysa-itan-i-imerida-gia-ti-didaktiki-ton-latinikon-sti-deyterobathmia-ekpaideysi
Εκδήλωση του Συνδέσμου Φιλολόγων Νομού Τρικάλων, http://www.greek-language.gr/greekLang/portal/blog/archive/2010/03/08/2370.html
Σπυρίδων Βλιώρας, Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, εφ. Αντίλογος, 19/3/2010
Σπυρίδων Βλιώρας, Τι τα θέλουμε τα Λατινικά;, εφ. Τα Μετέωρα, 12/3/2010
http://www.filologoi.gr/viewtopic.php?f=28&t=109#p163
http://www.filologoi.gr/viewtopic.php?f=28&t=109#p161
http://www.filologoi.gr/viewtopic.php?f=28&t=109#p160
http://www.filologoi.gr/viewtopic.php?f=28&t=109#p159
Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Τρικάλων διοργάνωσε μουσική εκδήλωση για την κοπή της ετήσιας πίτας την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στη «Σουίτα», http://www.trikalanews.gr/article/8172
Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού Τρικάλων έκοψε την πίτα του 2010
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ευθύμιος Κουφογιάννης τόνισε την αναγκαιότητα συλλογικής δράσης των φιλολόγων των Τρικάλων μέσω του Συνδέσμου αν κι όπως τόνισε «η εποχή δεν ευνοεί τις συλλογικές προσπάθειες».
Για να καταλήξει ότι «ο Σύνδεσμος Φιλολόγων επιβάλλεται να έχει μια δυναμική παρουσία στην πνευματική ζωή των Τρικάλων. Γι` αυτό κάλεσε τους παρευρισκόμενους φιλόλογους να στηρίξουν τις προσπάθειες του Συνδέσμου.
Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή των Παναγιώτη Μαγκλάρα, Βαγγέλη Μπαρμπαρούση, Βάσως Μαγκλάρα, Χρήστου Γκαΐλα, Λιάνας Μήνια και Φώτη Πάλλα.
Παραβρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου κ.κ. Αγγ. Αναγνώστου, Σπ. Βλιώρας, Αθηνά Κανάτα, Γεωργ. Κολοβελώνη και Ειρ. Μιχαήλ καθώς και δεκάδες φιλόλογοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συνδέσμου.
Οι τυχεροί της βραδιάς που κέρδισαν το φλουρί ήταν οι φιλόλογοι κ. Χρ. Βλάχου και Ε. Βοζίκης.
Αναζητούν «στέγη» οι Φιλόλογοι του Νομού Τρικάλων, http://www.trikalanews.gr/article/6844
Με μια αόριστη υπόσχεση έφυγαν από το γραφείο του δημάρχου Τρικκαίων Μιχάλη Ταμήλου, μέλη της διοίκησης του Συνδέσμου Φιλολόγων Νομού Τρικάλων, που ζήτησαν από τον δήμαρχο χώρο για να στεγαστούν τα γραφεία του Συνδέσμου. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ευθύμιος Κουφογιάννης, πρότεινε χώρο στην πρώην τουριστική αγορά των Τρικάλων επί της περιφερειακής οδού Λάρισας-Ιωαννίνων, αλλά ο κ. Ταμήλος για τον χώρο αυτό προορίζει το ΕΚΑΒ. Δεν απέκλεισε μελλοντικά να δοθεί ένας χώρος, εφόσον καταφέρει ο Δήμος να πάρει στην κατοχή του τις πρώην αποθήκες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στην «Πράσινη Γωνιά», στέλνοντας εμμέσως πλην σαφώς την αδυναμία ικανοποίησης του αιτήματος, λέγοντας πως εκκρεμούν πολλά ανάλογα αιτήματα από Φορείς και Συλλόγους της πόλης, ενώ υπάρχει πρόβλημα έλλειψης χώρου που αντιμετωπίζουν ακόμη και Δημοτικές Υπηρεσίες.
Στο …Διαδίκτυο μπαίνει ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού Τρικάλων, όπως προκύπτει από κάλεσμα του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου, http://www.trikalanews.gr/article/6648/
http://www.alfavita.gr/ank_b/ank30_11_9_0401.php
Στο Διαδίκτυο ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού Τρικάλων, http://news.trikki.gr/news/topika/21851-2009-12-07-17-24-16
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου