Εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι φιλόλογοι,
σας καλούμε να συμμετάσχετε στις εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Φιλολόγων Τρικάλων την προσεχή διετία 2011-13.
Θα γίνει απολογισμός του έργου καθώς και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. της τελευταίας διετίας και ευχής έργο θα ήταν να αναπτυχθεί ένας γόνιμος διάλογος μεταξύ των συναδέλφων για τις πρωτοβουλίες που θα πρέπει να αναπτύξει μελλοντικά ο Σύνδεσμος.
Δικαίωμα ψήφου, σύμφωνα με το καταστατικό, έχουν όσοι έχουν εγγραφεί μέλη και έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους την τελευταία διετία μέχρι και την ημέρα της ψηφοφορίας ενώ μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. όσοι το επιθυμούν κατά τη διάρκεια της συνέλευσης.
Οι αρχαιρεσίες θα γίνουν την Παρασκευή 25/11/2011, στις 7:30 μ.μ., στον πολυχώρο του δήμου Τρικκαίων (πρώην αποθήκες της Ε.Γ.Σ., απέναντι από τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου, δίπλα στο 5ο Γυμνάσιο – Λύκειο), στο συνεδριακό χώρο όπου στεγάζεται, για πρώτη φορά, το γραφείο του Συνδέσμου Φιλολόγων, που παραχωρήθηκε πρόσφατα από το δήμο.
Ευελπιστούμε στη μαζική συμμετοχή σας.



Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Τρικάλων σάς καλεί να συμμετάσχετε στις εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Φιλολόγων Τρικάλων την προσεχή διετία 2011-13.
Θα γίνει απολογισμός του έργου καθώς και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. της τελευταίας διετίας και ευχής έργο θα ήταν να αναπτυχθεί ένας γόνιμος διάλογος μεταξύ των συναδέλφων για τις πρωτοβουλίες που θα πρέπει να αναπτύξει μελλοντικά ο Σύνδεσμος.
Δικαίωμα ψήφου, σύμφωνα με το καταστατικό, έχουν όσοι έχουν εγγραφεί μέλη και έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους την τελευταία διετία μέχρι και την ημέρα της ψηφοφορίας ενώ μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. όσοι το επιθυμούν κατά τη διάρκεια της συνέλευσης.
Οι αρχαιρεσίες θα γίνουν οριστικά την Κυριακή 4/12/2011, στις 6:00 μ.μ., στον πολυχώρο του δήμου Τρικκαίων (πρώην αποθήκες της Ε.Γ.Σ., απέναντι από τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου, δίπλα στο 5ο Γυμνάσιο – Λύκειο), στο συνεδριακό χώρο όπου στεγάζεται, για πρώτη φορά, το γραφείο του Συνδέσμου Φιλολόγων, που παραχωρήθηκε πρόσφατα από το δήμο.



Εκλογές και νέο Δ.Σ. στο Σύνδεσμο Φιλολόγων Τρικάλων

Ελένη Χολέβα, εφ. Η Έρευνα, 6/12/2011

Τη δική τους στέγη απέκτησαν οι φιλόλογοι της περιοχής μετά από παραχώρηση χώρου από το δήμο Τρικκαίων για τη στέγαση των γραφείων και των εκδηλώσεών τους (απέναντι από τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου και δίπλα στο 5ο Γυμνάσιο – Λύκειο στην Πράσινη Γωνιά). Η αφορμή ήταν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου για την επόμενη διετία που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.
Ο απερχόμενος πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ευθύμιος Κουφογιάννης αφού προχώρησε στον απολογισμό του έργου του Δ.Σ. της προηγούμενης διετίας που περιλάμβανε πλήθος εκδηλώσεων, ιδιαίτερα χρήσιμων για τους φιλολόγους, στάθηκε σε τρία σημεία που, όπως τόνισε, αποτέλεσαν σημεία αναφοράς της δραστηριότητας του Συνδέσμου. «Αυτά ήταν η δημιουργία του ηλεκτρονικού φόρουμ «www.filologoi.gr», η καθιέρωση της ετήσιας εκδήλωσης, τον Ιούνιο, με παρουσιάσεις σεναρίων διδασκαλίας με νέες τεχνολογίες από φιλόλογους των σχολείων του νομού Τρικάλων και η απόκτηση γραφείου για πρώτη φορά στην ιστορία του Συνδέσμου. Το γραφείο σε συνδυασμό με το συνεδριακό χώρο που υπάρχει στο κτίριο του δήμου, είναι ιδανικό για να αποτελέσει το συνδετικό κρίκο για τους φιλόλογους των Τρικάλων και κατάλληλο για όλες τις εκδηλώσεις του Συνδέσμου στο μέλλον». Στο τέλος της τοποθέτησής του, κάλεσε τους παρευρισκόμενους φιλόλογους να πλαισιώσουν το Σύνδεσμο και να στηρίξουν το έργο του.
Στη συνέχεια η ταμίας του Συνδέσμου κ. Ειρήνη Μιχαήλ έκανε τον οικονομικό απολογισμό και ακολούθησαν εκλογές από τις οποίες προέκυψε νέο επταμελές διοικητικό συμβούλιο η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής: Βοζίκης Χρήστος, Κολοβελώνη Γεωργία, Μπακατσή Γεωργία, Παπαβασιλείου Άννα, Παπαχρήστου Λιάνα, Τριάντης Χριστόφορος, Χιώτη Αλεξάνδρα.

Για πρώτη φορά οι Φιλόλογοι Εκπαιδευτικοί του Νομού Τρικάλων, συναντήθηκαν στο «δικό τους σπίτι»...

...στο χώρο που τους παραχώρησε ο Δήμος Τρικκαίων για την στέγαση των γραφείων και των εκδηλώσεών τους (απέναντι από τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου και δίπλα στο 5ο Γυμνάσιο – Λύκειο στην Πράσινη Γωνιά).
Η αφορμή ήταν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. για την επόμενη διετία που πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα.
Ο απερχόμενος πρόεδρος του Συνδέσμου Ευθύμιος Κουφογιάννης αφού προχώρησε στον απολογισμό του έργου του Δ.Σ. της προηγούμενης διετίας που περιλάμβανε πλήθος εκδηλώσεων, ιδιαίτερα χρήσιμων για τους φιλολόγους, στάθηκε σε τρία σημεία που, όπως τόνισε, αποτέλεσαν σημεία αναφοράς της δραστηριότητας του Συνδέσμου.
«Αυτά ήταν η δημιουργία του ηλεκτρονικού φόρουμ «www.filologoi.gr», η καθιέρωση της ετήσιας εκδήλωσης, τον Ιούνιο, με παρουσιάσεις σεναρίων διδασκαλίας με νέες τεχνολογίες από φιλόλογους των σχολείων του νομού Τρικάλων και η απόκτηση γραφείου για πρώτη φορά στην ιστορία του Συνδέσμου. Το γραφείο σε συνδυασμό με το συνεδριακό χώρο που υπάρχει στο κτίριο του δήμου, είναι ιδανικό για να αποτελέσει το συνδετικό κρίκο για τους φιλόλογους των Τρικάλων και κατάλληλο για όλες τις εκδηλώσεις του Συνδέσμου στο μέλλον».
Στο τέλος της τοποθέτησής του, κάλεσε τους παρευρισκόμενους φιλόλογους να πλαισιώσουν το Σύνδεσμο και να στηρίξουν το έργο του.
Στη συνέχεια η ταμίας του Συνδέσμου Ειρήνη Μιχαήλ έκανε τον οικονομικό απολογισμό και ακολούθησαν εκλογές από τις οποίες προέκυψε νέο 7μελές Δ.Σ. η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής:  Βοζίκης Χρήστος, Κολοβελώνη Γεωργία, Μπακατσή Γεωργία, Παπαβασιλείου Άννα, Παπαχρήστου Λιάνα, Τριάντης Χριστόφορος, Χιώτη Αλεξάνδρα.
Τις επόμενες μέρες το Δ.Σ. θα συνέλθει σε Σώμα για να ορίσει τον Πρόεδρό του και τα άλλα μέλη του.
Χριστίνα Αλεξίου, http://www.trikalanews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "Φαίδρα" και η "Τέταρτη Διάσταση" του Γιάννη Ρίτσου

Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΛΕΣΙΟΣ